All-in

3. Bruidsarrangement – All-in

Bruidsarrangement – All-in

Het Bruidsarrangement All-in bestaat uit zowel het creëren van de make-up die jouw unieke schoonheid accentueert als jouw bruidskapsel. Alle facetten van de dag mogen zo aansluiten op elkaar, zoals je jurk en de kleuren van bijvoorbeeld de bloemen.

Mijn werkwijze

1. Voorgesprek

Om al even kennis te maken en jouw wensen en voorkeuren te ontdekken zullen we elkaar eerst telefonisch spreken. Zo leren we elkaar al vrijblijvend een beetje kennen en ontdek jij of jij jouw haar en make-up aan mij wil toevertrouwen op jullie dag.

2. Proefkapsel en make-up

Een paar weken voor jouw bruiloft gaan we, met een proefkapsel en proefmake-up, op zoek naar de perfecte look voor jou. Jouw wensen vertaal ik naar een totaalbeeld wat past bij jou. Tijdens deze sessie ga ik aan de slag aan de hand van jouw voorkeuren, zoals Pinterest afbeeldingen of andere plaatjes die jouw voorkeur hebben. Aan de hand van verschillende factoren komen we tot een look van zowel je haar als je make-up . Zo kijken we naar jouw haarstructuur, jouw eigen stijl, de vorm van je gezicht, je trouwjurk en naar de kleuren van je bruidsboeket. Zo ontdekken we wat bij jou past en waar jij je het meest comfortabel bij voelt.

3. All-in Bruidsarrangement op jouw dag

Op de bruiloft kom ik op de overeengekomen tijd naar de locatie om samen met jou deze geweldige dag te beginnen! Na je haar, ga je lekker in de make-up en dan is het moment om je jurk aan te trekken. Niet lang daarna is het moment voor de first look en is het de tijd om de liefde te vieren!

ps.

Wil je graag dat ik er de hele trouwdag bij ben als je persoonlijke assistent? Ook dat kan natuurlijk! Geef dit wel ruim van tevoren aan.

De prijs voor het All-in Bruidsarrangement

De prijs voor het All-in Bruidsarrangement varieert. Het is mede afhankelijk van eventuele haarstukken, de reiskosten à € 0,28 per kilometer die (buiten Hardinxveld-Giessendam) gerekend worden en indien we voor 6.00 uur beginnen reken ik ook een meerprijs. Natuurlijk zijn de btw, alle uren en alle materialen, zoals schuifspeldjes, inclusief. Naast het Bruidsarrangement All-in, heb je ook de mogelijkheid om voor een Bruidsarrangement Full te kiezen. Mail mij om een offerte aan te vragen en zo te ontdekken of ik aansluit bij jouw wensen.

Bekijk hier de andere Bruidsarrangementen:

Testimonials