Full

4. Bruidsarrangement – Full

Bruidsarrangement – Full

Bij het Bruidarrangement Full leg ik je tijdens de dag in de watten. Naast dat we de dag met elkaar beginnen wanneer ik je haar en make-up verzorg, kom ik ook op je feestlocatie langs voor een extra touch up voor voor je haar en make-up. Bij het Full Bruidsarrangement heb je een Bruidsarrangement All-in, waarbij ik ’s avonds op locatie langskom om je haar en make-up nog even bij te werken, zodat je fris en fruitig je avond kunt beginnen. Klinkt dat niet fantastisch?

Mijn werkwijze

Het Bruidsarrangement Full bestaat uit vier elementen, waarbij jij als bruid centraal staat.

1. Voorgesprek, om kennis te maken en je wensen en voorkeuren met mij te delen.

2. Proefkapsel én make-up, zo vinden we de look voor jouw dag!

3. Het kapsel en de make-up op de ochtend van jouw trouwdag, een moment van ontspanning en een prachtig vooruitzicht op de 'first look' met je geliefde.

4. 'De touch' up op je trouwlocatie aan het begin van de avond.

Indien dit arrangement je voorkeur heeft, plan dan 30 – 60 minuten in je dagschema voor de extra touch up! De tijd is afhankelijk van je wensen, wil je alleen je haar of je make-up bijwerken? Of wens je een avond make-up met een totaal ander kapsel?

De prijs voor het Full Bruidsarrangement

De prijs voor het Bruidsarrangement Full varieert. Het is mede afhankelijk van eventuele haarstukken, de reiskosten à € 0,28 per kilometer die (buiten Hardinxveld-Giessendam) gerekend worden en indien we voor 6.00 uur beginnen reken ik ook een meerprijs. Natuurlijk zijn de btw, alle uren en alle materialen, zoals schuifspeldjes, inclusief. Mail mij om een offerte aan te vragen en zo te ontdekken of ik aansluit bij jouw wensen.

Bekijk hier de andere Bruidsarrangementen:

Testimonials