Hairstyling

1. Bruidsarrangement - Hairstyling

Bruidsarrangement – Hairstyling

Het hairstyling bruidsarrangement bestaat uit het creëren van het kapsel wat matched bij jou, je jurk, je bloemen en alles wat je voor jouw bruiloft hebt gedacht. Het is mijn uitdaging dat het kapsel helemaal past bij wie jij als persoon bent. Juist op die manier hoef jij maar één ding te doen tijdens je bruiloft, namelijk stralen. 

Mijn werkwijze

1. proefkapsel

Natuurlijk heb je een aantal afbeeldingen bij elkaar gezocht van dé bruidskapsels die je aanspreken. Een klassiek opgestoken kapsel, een kapsel met vlechtwerk of wil je juist je haar los? Tijdens het proefkapsel wil ik jou leren kennen. Wie ben jij, waar houd jij van, wat kenmerkt jou, wat spreekt je aan en hoe komt dat samen met je haarstructuur. Dat is voor mij de basis om het kapsel te creëren dat helemaal bij je past. Vertel me gerust wat je wel of niet mooi vindt en wat je graag wilt. Juist op die manier vinden we het bruidskapsel wat jullie dag compleet maakt.

2. Kapsel op jouw dag

Op de trouwdag kom ik op het door jouw gewenste tijdstip naar je toe. Ik breng al jouw wensen tot uiting, waarbij ik uiteraard rekening houd met de juiste fotografie en licht. Samen zorgen we er voor dat je er perfect uitziet, zodat je vol zelfvertrouwen en stralend begint aan deze mooiste dag van je leven!

De prijs voor het Bruidsarrangement Hairstyling

De prijs voor het Bruidsarrangement Hairstyling varieert. Het is mede afhankelijk van eventuele haarstukken, de reiskosten à € 0,28 per kilometer die (buiten Hardinxveld-Giessendam) gerekend worden en indien we voor 6.00 uur beginnen reken ik ook een meerprijs. Naast het Bruidsarrangement Hairstyling, heb je ook de mogelijkheid om voor een All-in of Full Bruidsarrangement te kiezen. Mail mij om een offerte aan te vragen en zo te ontdekken of ik aansluit bij jouw wensen.

Bekijk hier de andere Bruidsarrangementen:

Testimonials