Make-up

2. Bruidsarrangement – Make-up

Bruidsarrangement – Make-up

Het Bruidsarrangement Make-up bestaat uit het creëren van de make-up die jouw unieke schoonheid accentueert en die aansluit bij alle andere facetten van de dag, zoals je jurk, je haar en de kleuren van bijvoorbeeld de bloemen.

Mijn werkwijze

1. Proefmake-up

We beginnen een paar weken voorafgaand aan de bruiloft met een proefmake-up. Jouw wensen vertaal ik naar de make-up voor jou. Tijdens deze sessie proberen we meerdere looks uit, om te zien wat het beste bij jou past. Zo kijken we naar jouw eigen stijl, de vorm van je gezicht, je trouwjurk en naar de kleuren van je bruidsboeket. Zo ontdekken we de perfecte make-up voor jullie bruiloft.

2. Make-up op jouw dag

Op de bruiloft kom ik op de door jou gewenste tijd naar de locatie om samen met jou deze geweldige dag te laten beginnen! Na je haar, ga je lekker in de make-up en dan is het moment om je jurk aan te trekken. Niet lang daarna is het moment voor de first look en is de tijd aangebroken om de liefde te vieren!

Ps.

Wil je graag dat ik er de hele trouwdag bij ben als je persoonlijke assistent? Ook dat kan natuurlijk! Geef dit wel ruim van tevoren aan.

De prijs voor het Bruidsarrangement Make-up

De prijs voor het Bruidsarrangement Make-up varieert. Het is mede afhankelijk van de reiskosten à € 0,28 per kilometer die (buiten Hardinxveld-Giessendam) gerekend worden en indien we voor 6.00 uur beginnen reken ik ook een meerprijs. Naast het Bruidsarrangement Make-up, heb je ook de mogelijkheid om voor een All-in of Full Bruidsarrangement te kiezen.

Bekijk hier de andere Bruidsarrangementen:

Testimonials