Home

Bellis Rosa

Wil jouw laten stralen op
je bruiloft zoals jij écht bent

Hair

Al ... jaar ervaring zowel in de kapsalon als hair-artist

Make - up

Gecertificeerd make-up artist

Portfolio

Klik op één van de foto’s om meer te weten over deze bruiden en mijn ervaring.

Testimonials

Hoe ga ik te werk

Offerte

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Afspraak maken en persoonlijk pinterest moodboard

Afspraak proefkapsel en/of de proefmake-up maken. Pinterest moodboard maken waarin we alvast beeldmateriaal kunnen verzamelen wat jij leuk vind.

proefkapsel

Of je nou een klassiek kapsel wilt of juist een nonchalant kapsel met vlechtwerk erin, het is allemaal mogelijk! Materialen zoals serum, haarlak en speldjes verzorg ik. Bruidsaccessoires kunnen in overleg bij mij besteld worden, maar mag je ook zelf meenemen. Wil je graag een “vol” kapsel, maar ben je niet gezegend met een bos dik haar? Geen probleem; in overleg kunnen we ervoor kiezen om vulling of haarverlenging te gebruiken.

Proefmake-up

We beginnen met een proefmake-up, een paar weken voorafgaand aan de bruiloft. We nemen je wensen door, en deze wensen vertaal ik naar de voor jou perfecte make-up. We proberen meerdere looks uit om te zien wat het beste bij jou past. Waar voel je je lekker bij en wat past het beste bij jouw dag? We kijken naar je eigen stijl, de vorm van je gezicht, je trouwjurk en naar de kleuren van je bruidsboeket. Tijdens deze sessie bespreken we de dag en jouw wensen op deze dag. Volstaat een bezoek in de ochtend, wil je dat ik ’s avonds nog terugkom voor een touch up tijdens het diner of voor het feest?

Wil je graag dat ik er de hele trouwdag bij ben als je persoonlijke assistent? Ook dat kan natuurlijk! Geef dit wel ruim van tevoren aan.

De dag

Op de trouwdag kom ik op het door jouw gewenste tijdstip naar je toe. Ik breng al jouw wensen tot uiting, waarbij ik uiteraard rekening houd met de juiste fotografie en licht. Samen zorgen we er voor dat je er perfect uitziet, zodat je vol zelfvertrouwen en stralend begint aan deze mooiste dag van je leven!

Touch up

Hier komt tekst over wat je met het haar doet.

Voordat ’s avonds het feest begint kom ik graag nog even langs op locatie om je make-up bij te werken. Je oogmake-up aanzetten, je huid extra matteren of wellicht juist een felle lipstick zodat je in het sfeerlicht nog steeds straalt!

Over Bellis Rosa

Bellis Rosa wil Vrouwen laten stralen op hun bruiloft en hun eigen identiteit naar boven laten brengen. Laten zien hoe mooi ze echt zijn. 

Hier komt een lekker lopende tekst met de inhoud:

Simone levert niet alleen een Hair en Make-up maar ook vreugde, humor een bijzondere ontmoeting.
Simone laat zich inspireren door de heilige geest.
Je maakt een afspraak met Simone niet met een bedrijf, je weet wie je krijgt. Simone is zelf ook getrouwd en neemt ook haar eigen ervaringen met trouwen en het huwelijk mee. 

Make-up en Hair is voor haar geen masker op het gezicht opbrengen maar de bestaande schoonheden uit het gezicht en haar naar boven laten halen.