Over mij

Hoi,
ik ben Simone.

Leer me een beetje kennen door het lezen van mijn passie en mijn ervaring. Neem vooral contact met me op als je wilt weten of wij een match zijn voor jullie trouwdag! Ik kijk ernaar uit van je te horen.

Mijn Passie

Het heeft mijn passie om jou te laten stralen zoals je écht bent. Op die manier mag je ontdekken dat je zoveel schoonheid en waardigheid hebt, wat los staat van de geliefde waar je de rest van je leven mee wilt delen. Dat je, op het moment dat je in de spiegel kijkt, ziet wat God ziet. Namelijk, Zijn liefdevolle dochter. Zo is heel je huwelijk een getuigenis zonder woorden, waarbij de mensen iets wonderlijks zien aan jou, namelijk de liefde en genade van God die op jouw leven ligt en die alle onzekerheid verbleekt.

Bijzondere ontmoeting

Het heeft mijn hart de schoonheid die van binnen zit, naar buiten te brengen. Zo wordt jouw enorme schoonheid zichtbaar. Zo deed ik ooit een proefkapsel van een bruid die het heel moeilijk vond om zichzelf te accepteren als vrouw. Op haar trouwdag was ze comfortabel, vol vertrouwen en overgave omdat ze wist dat ze prachtig was. Juist door wie ik ben mocht ik van betekenis zijn voor haar. Mensen kennen mij als een liefdevol en eerlijk persoon, met een scherp randje. Ik voel dingen haarfijn aan en houd er enorm van mensen te bemoedigen.

Mijn ervaring

Ik ben gestart als leerling kapster met veel potentie. Zo won ik in mijn eerste leerjaar De Kennedybokaal, tijdens een kapperswedstrijd voor leerlingen van het Da Vinci college. Het tweede leerjaar, werd ik 9e bij De Kennedybokaal en eerste bij de Hairfassion Award, de nationale metamorfose wedstrijd voor kappersleerlingen. Het winnen van het kampioenschap zorgde ervoor dat ik Nederland mocht vertegenwoordigen bij de Europese kampioenschappen. Jammer genoeg onttrok Nederland zich van deze kampioenschappen aangezien er niet op echte modellen werd gewerkt. In het derde leerjaar werd ik opnieuw eerste bij De Kennedybokaal. Ook werkte ik mee aan de Nederlandse haarmodelijn herfst/winter. In de kapperszaak waar ik toen werkte, gaf ik wedstrijdtraining aan zes à zeven leerlingen. Nadat ik vervangend filiaal manager was, werd ik filiaal manager bij een ander bedrijf. Daar ging ik binnen een jaar van één kapster met vele gaten in de agenda, naar twee fulltime bezette kapsters. Vandaag de dag draait deze kapsalon nog steeds. Dat is een van mijn specialiteiten: iets opbouwen en krachtig doorgeven.

In 2013 startte ik voor mezelf. Zo werd ik in een salon ingehuurd als kapster en had ik mijn thuisklanten. Als ambulant kapster kwam ik bij vele mensen thuis. Ook behaalde ik in 2013 mijn certificaten voor Train de trainer bij Hairview. Daarna ben ik een stoel gaan huren bij Puur geknipt. Via Puur geknipt verzorg ik nog steeds bruidskapsels en make-up. Daar ontdekte ik dat ik meer wilde in het bruidswerk.

In 2017 heb ik de opleiding tot Make-up Artist gedaan bij de Nederlandse Beauty School.

Vaktechniek blijft staan, de rest vergaat

Er is een groot verschil tussen een professioneel topstylist en een kapster die met een avondschool of een halfjarige opleiding het vak geleerd heeft. Het is mijn verlangen om mijn kennis weer door te geven. Ik heb enorm veel passie voor de vaktechniek van kappers. De vaktechniek geeft het echte old school kappersvak weer, een vak om absoluut trots op te zijn.